bet city

Multi Wild Player

De Multi Wild Player is een fruitmachinespel in klassieke stijl met 3 rijen en van 3 tot 8 rollen. Speel Multi Wild Player op EEN SPEL met 5 winlijnen en 3 rollen. Of schakel over naar de SIX GAMES
met 30 winlijnen en 8 rollen voor hogere kansen op grotere winsten. Het spel bevat MULTIPLIER WILD-symbolen in de modus SUPER STAKE. Vergeet dus niet de SUPER STAKE-modus te proberen om de winkans te vergroten.

Tagged with: , ,

Andere leuke speelautomaten en casinospellen!

 • Planet Fortune

  vrijdag 18 mei 2018
  Speel de Planet Fortune videoslot met kapitein Astro-adam en Extragalactic-Eve. Planet Fortune van playNgo heeft 5 rollen met sci-fi symbolen. Win bij elke draai door 3-5 overeenkomende symbolen op een van de 40 futuristische lijnen van het spel te plaatsen. Will the Wild Robot kan elk gewoon symbool vervangen om de weg te verlichten met meer prijswinnende sterrenbeelden. Bij elke draai kun je een extra Magnetic Mayhem-spin activeren, waarop twee aangrenzende rollen synchroon zullen draaien.
 • Super Jackpot

  woensdag 10 februari 2010
  Super Jackpot gokkast. De Super Jackpot heeft afhankelijk van de gekozen inzet tot maximaal 5 winlijnen. Blauwe Zeven symbolen op een van de winlijnen leveren afhankelijk van de winlijn 1000 tot 5000 credits op. Het spel heeft een autoplay functie boven de Spin-knop. DIT SPEL IS NIET MEER BESCHIKBAAR!
 • Mr Ilusio

  woensdag 2 januari 2019
  Speel Mr Ilusio slot en win tot 2480x je inzet. DHR. ILLUSIO-KENMERKEN: Het Mr Ilusio-symbool bevindt zich alleen op de 3e rol. Het begint altijd met een van de drie Mr. lllusio-functies: 1. Dhr. lllusio op de bovenste rij begint Transformation. Mr. lllusio transformeert zichzelf en alle symbolen (harten, schoppen, ruiten, klaveren) in één hetzelfde symbool behalve Joker, gratis spins, Mr. lllusio. 2. Mr. lllusio op de middelste rij start Spawn Respin. Het symbool aan de linkerkant van Mr. lllusio verschijnt op alle posities van de 1e en 2e rol en de Respin wordt gestart. 3. Mr. lllusio op de onderste rij begint 3 Super Joker Respins. Op de eerste Respin wordt de 3e rol gevuld door Jokers, op de tweede Respin - 3e en 4e rol, en de 3e, 4e, 5e rol op de derde Respin.
 • Lucky Leprechaun

  dinsdag 14 april 2015
  Lucky Leprechaun is een gokkast van Micro Gaming die online gratis uit te proberen is. De slot machine Lucky Leprechaun is tevens geschikt voor uw Iphone of andere mobiele apparaten. Lucky Leprechaun is een videoslot met leuke veelzijdige mogelijkheden. Zo is het Lucky Leprechaun symbool het wild symbool dat alle symbolen vervangt behalve de scatter. Dit zijn er twee, het klavertje vier en de pot met goud. Deze twee bieden u de mogelijkheid om vrije spelen te bemachtigen en daarbij meer kans op winsten te veroveren. De kabouter is al gelukkig, en nou u nog.