bet city

Quick Hit Ultra Pays Sun Dragon

De Quick Hit Ultra Pays Sun Dragon-slot van Bally is een 5×6 Ultra Pays gokautomaat met een gratis spellenbonus met een spannende keuzefunctie. De SUN DRAGON is wild voor alle symbolen behalve de scatter symbolen en verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4. SCROLL en QUICK HIT zijn scatter symbolen. De bovenste 3 rijen van de rollenset zijn bedekt met gordijnen. Tijdens elke draai kunnen gordijnen omhoog gaan en het aantal manieren voor die draai vergroten. Land QUICK HIT symbolen om jackpot prijzen te winnen. Kies en match vuurwerk om het aantal manieren te bepalen om de Free Games Bonus mee te spelen. Er kunnen maximaal 7.776 manieren worden geselecteerd. In het basisspel zijn er standaard 243 manieren en tot 7.776 manieren om mee te spelen. De Free Games Bonus heeft tussen de 576 en 7.776 manieren, afhankelijk van de gordijnconfiguratie. De jackpots die beschikbaar zijn in dit spel worden toegekend voor het landen van 5, 6, 7, 8 of 9 of meer QUICK HIT symbolen.

Andere leuke speelautomaten en casinospellen!

 • House of Doom 2

  dinsdag 18 mei 2021
  House of Doom 2 Crypt
  The House of Doom 2 is een griezelige videoslot van PlayNgo. Probeer House of Doom 2 (The Crypt) met 20 winlijnen en enkele mooie features. Tijdens het basisspel kan SPIRIT GATE willekeurig op elke rol verschijnen. Er zijn meerdere wild symbolen zoals de KONINGIN VAN DE DAMNED, de FIRE MISTRESS en de METAL PRIESTESS. Dus 8 GRATIS SPINS kunnen worden geactiveerd door 3 SCATTER-symbolen op rol 1, 3 en 5. In GRATIS SPINS is er maar één type bonus beschikbaar, die wordt bepaald door het thema van het basisspel. Het is mogelijk om meer dan één SPIRIT GATES te activeren bij elke draai.
 • Robin Hood Wild Forest

  dinsdag 18 augustus 2020
  robin hood wild forest
  Betreed Robin Hood Wild Forest videoslot waar overvloedige rijkdommen wachten in deze spannende 5x3 slot met 20 winlijnen. Robin Hood Wild Forest zit vol met spannende functies: Robin Hood vuurt pijlen af om een willekeurig hoogbetalend symbooltype te vergrendelen en een re-spin te activeren, Maid Marian blaast kusjes om Wilds aan de rollen toe te voegen en Little John vernietigt alle laagbetaalde symbolen waardoor alleen hoge -betalende symbolen om hun plaats in te nemen! Alle 3 functies kunnen worden geactiveerd voor enorme overwinningen in dit middeleeuwse avontuur! Iedereen kent de escapades van de heroïsche outlaw Robin Hood. Functies kunnen willekeurig opnieuw worden geactiveerd voor een nieuwe kans op winst!
 • Money Mouse

  zondag 26 januari 2020
  money mouse
  De Money Mouse videoslot van Pragmatic staat helemaal in het teken van nieuwjaarsviering. Speelgeldmuis met 25 winlijnen. De gelukkige muis zorgt voor grote winsten in de geldsymbool re-spin ronde en kolossale symbolen vallen in de gratis spins functie. Er liggen grote jackpots voor het grijpen voor een echt gelukkig nieuwjaar! Scatter Verschijnt alleen op rol 1, 3 en 5 3x Scatter symbolen activeren 6 gratis spins 3x Scatter-symbolen betalen 1x totale inzet uit Tijdens gratis spins draaien rollen 2, 3 en 4 samen als een GIANT symbool. Elke keer dat 3x scattersymbool wordt geraakt, worden er tijdens de ronde 3 extra gratis spins toegekend. Geen grenzen! Tijdens de Free Spins ronde zijn er speciale rollen in het spel.
 • Book of Gates

  dinsdag 9 februari 2021
  Book of Gates
  The Book of Gates is een videoslot met 3 extra rijen bovenaan de rollen. Speel Book of Gates waar de extra rijen geleidelijk worden blootgelegd tijdens RESPIN's. Elke overwinning levert een RESPIN op. Wanneer de speler de eerste RESPIN wint, wordt er een extra rij getoond. Elke rol kan een rolgrootte hebben van 3 tot 6 symbolen en er zijn tot 7776 manieren om te winnen. Wanneer de tweede RESPIN wordt geraakt, komt de tweede verborgen rij beschikbaar, elke rol kan 4 tot 7 symbolen bevatten en er zijn tot 16807 manieren om te winnen. De derde RESPIN beloont de speler met de laatste beschikbare extra rijen en zorgt voor een rolgrootte van 5 tot 8 symbolen per rol. Tijdens de derde RESPIN zijn er tot 32768 manieren om te winnen. RESPIN wordt aangeboden totdat er geen nieuwe winst is of er geen rijen meer vrij te spelen zijn.