bet city

Bericht Tags ‘rhino’:

 • Great Rhino Deluxe

  zondag 11 oktober 2020
  great rhino deluxe
  Speel de videoslot Great Rhino Deluxe van Pragmatic in online casino. The Great Rhino Deluxe opent de poorten van zijn Safari land vol geweldige prijzen en oude schatten. Zoek beschutting tegen de brandende zon onder de Safari Tree die fungeert als een scatter symbool. Activeer gewoon de gratis spins functie waarbij alle Great Rhino symbolen die tijdens de eerste negen spins zijn verzameld, worden weergegeven. Probeer tijdens de laatste draai een willekeurige plaats op de rol te vinden. Twee of meer stapels Great Rhino-symbolen ontgrendelen de Super Respin ronde die begint met 3 respins. Elke keer dat je vriend, de neushoorn, de rollen raakt, krijg je een nieuwe respin. Grote Rhino-symbolen kunnen een 2x vermenigvuldiger dragen die van toepassing is op de winst van de winlijn. De Super Respin Feature is ook een snelkoppeling naar de Major of Grand Jackpots.
 • Great Rhino Megaways

  zondag 24 mei 2020
  great rhino megaways
  Ga op safari in Great Rhino Megaways, de 200704 manieren om videoslots te winnen. De WILDE neushoorns brengen enorme winsten van de extra rol en de oneindige tuimelfunctie. Kies uw volatiliteit voor de gratis spins ronde met een toenemende vermenigvuldiger bij elke tuimeling. Alle schermkolommen hebben onafhankelijk de kans om de grootte 3,4,5,6,7 of 8 te hebben (grootte voor totaal scherm 8x6). 4 of meer SCATTER activeren de gratis spellen functie. Tijdens de gratis spins zal elke overwinning, inclusief de tuimels, een vermenigvuldiger met 1x verhogen. Na elke tuimeling wordt de totale prijs vermenigvuldigd met de huidige vermenigvuldiger. Je kunt kiezen met hoeveel games en op welk multiplierniveau ze beginnen. Je kunt ook een MYSTERY optie kiezen. Hiermee wordt een willekeurig aantal gratis spellen en een start vermenigvuldiger toegekend. Probeer Great Rhino Megaways slot gratis.
 • Rhino Rumble

  vrijdag 6 december 2019
  rhino rumble
  The Rhino Rumble is een videoslot van Cayetano en speelbaar op het Red Tiger platform. Rhino Rumble heeft 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. 2x bonussymbolen op rol 1 en 3, plus een gratis spins-symbool op rol 5, activeren onbeperkte gratis spins zolang de wilds op de rollen zichtbaar zijn. Elke keer dat de bonus begint, wordt er direct een winst van 5x uw totale inzet toegekend. 2x Bonussymbolen op rol 1 en 3, plus een Rumble Bonus-symbool op rol 5, activeren het Rumble Bonus-spel. Kies een doos om elke keer een prijs te winnen wanneer er 3x op de catwalk van Rhino verschijnen. Win tot 500x uw totale inzet! Ren neushoorn, ren! Mysteriesymbool draait om willekeurig een symbool te onthullen! De Bonus, Free Spins en Rumble Bonus symbolen zijn uitgesloten. De neushoorn komt soms een lijn trekken van 5x Mystery symbolen! Wilds en speciale symbolen zijn uitgesloten.