bet city

Bericht Tags ‘rich wilde’:

 • Rich Wilde Amulet of Death

  donderdag 3 juni 2021
  Rich Wilde Amulet of Death
  Rich Wilde is terug met een nieuw avontuur, de Amulet of Death. Speel Rich Wilde Amulet of Death met 10 winlijnen waarbij de hanger een SCATTER (en wild) is en op ELKE rol kan verschijnen. 1, 2 of 3 volledig gestapelde THOTH WILD activeert respectievelijk x2, x3 of x5 MULTIPLIER. Geactiveerde MULTIPLIER wordt toegepast op alle winsten tijdens de activerende draai. 3 of meer SCATTERS activeren een eerste 10 GRATIS SPINS. Voordat de GRATIS SPIN begint, wordt een willekeurig HOOG BETAALD of KONINKLIJK symbool gekozen om te fungeren als een speciaal UITBREIDEND SYMBOOL tijdens de hele GRATIS SPIN-sessie.
 • Cat Wilde Doom of Dead

  maandag 10 augustus 2020
  De videoslot Cat Wilde Doom of Dead van playNgo is de vrouwenversie van Rich Wilde. Cat Wilde Doom of Dead heeft 5 rollen en 10 winlijnen. 3 SCATTER-symbolen die op rol 1, 3 en 5 verschijnen, activeren een eerste 10 gratis spins. Tijdens de modus kunnen 10 extra gratis spins worden verdiend door 3 scatter-symbolen op rol 1, 3 en 5 te krijgen. Het aantal gratis spins is onbeperkt! Voordat GRATIS SPINS begint, wordt een symbool gekozen uit een van de hoog- of laagbetalende symbolen om een speciaal uitbreidend symbool te worden gedurende de hele GRATIS SPINS-reeks. Nadat de prijzen voor reguliere winnende combinaties zijn erkend, kan het speciale uitbreidende symbool zich uitbreiden om alle drie de posities op de rol te bestrijken. Dit symbool wordt alleen groter als het deel uitmaakt van een winnende combinatie.
 • Rich Wilde and the Shield of Athena

  woensdag 17 juni 2020
  rich wilde shield of athena
  De videoslot Rich Wilde and the Shield of Athena gaat over Medusa. Speel Rich Wilde and the Shield of Athena en sluit je aan bij Rich en zijn dochter Cat Wilde in dit nieuwe avontuur. In dit laatste avontuur reizen Rich en Cat naar Atlantis op zoek naar het legendarische schild van Athena, dat het hoofd van de gorgon Medusa draagt. Rich Wilde is de Wilde van het spel in dit spel en Cat fungeert als de Scatter. Terwijl Rich voor elk symbool (behalve Cat) staat, om winnende combinaties langs de winlijnen van het spel te creëren, helpt Cat je om een van de speciale functies van het spel te activeren, Medusa's Gaze. De symbolen van het spel zijn allemaal afkomstig uit de Griekse mythologie; het roer van Athena, de ring van wijsheid, de hanger van moed, de gouden uil (een symbool van Athena zelf), samen met het schild van Athena.