711 casino

Bericht Tags ‘schatkist’:

 • Fortune Winner 2

  donderdag 4 juli 2024
  Fortune Winner 2 gokkast
  Speel nu de nieuwe Fortune Winner 2 gokkast, net als de vorige maar nu met extra bom die de schatkist laat ontploffen. De Fortune Winner 2 Jackpot heeft 4 rijen en 3 tot 8 rollen. Speel maximaal 6 games met 48 winlijnen en 8 rollen voor nog meer kans op grotere winsten. Het terugbetaal percentage is ca 91,98%. MUNT SYMBOLEN kunnen op elke rol landen. Elk munt symbool heeft een waarde variërend van 2x tot 20x Inzet en betalen uit volgens de uitbetalingstabel. Als het BOM symbool landt, worden alle verzamelde waarden in de schatkist boven de rollen gereset.
 • Fortune Winner

  zondag 12 mei 2024
  fortune winner gokkast
  De Fortune Winner Jackpot is een multiplayer gokkast van Stakelogic. Speel de Fortune Winner op 3 tot 8 rollen tegelijk. Met 8 rollen speel je 6 games tegelijk met in totaal 48 winlijnen. Wanneer een schatkist landt, wordt het Schatkist Bonusspel geactiveerd. Deze betaald de waarde uit van alle Muntsymbolen die in beeld zijn bij deze spin. Schatkist symbool kan op elke rol landen. Als de Super Stake actief is, worden Gouden munt symbolen aan de basisrollen toegevoegd. Gouden munt symbolen kunnen op elke rol landen. Elke gouden munt symbool heeft een waarde variërend van 16x tot 40x de inzet en betalen uit volgens de uitbetalingstabel.
 • Chests Of Gold

  zaterdag 23 december 2023
  Chests Of Gold gokkast
  De gokkast Chests Of Gold Power Combo is een videoslot van All41 Studios en Games Global. Speel de Chests Of Gold met Robin Hood thema en maak kans op 1 van de 4 Jackpots. Dit spel heeft 40 winlijnen, behalve wanneer de gratis spins-functie van de rode scatter actief is. Als de gratis spins-functie van de rode scatters actief is, heeft het spel 100 winlijnen. Het aantal gespeelde winlijnen kan niet worden aangepast. Een winlijn is een patroon van aangrenzende symboolposities dat in een lijn over de rollen loopt. Vooral de Nudging wilds is een hele leuke feature.