711 casino

Bericht Tags ‘skelet’:

 • Hot Chilliways

  woensdag 10 augustus 2022
  Hot Chilliways gokkast
  De Hot Chilliways is een vette gokkast van Stakelogic met Super Stake en Buy Bonus feature. Speel de Hot Chilliways met Red en Green Peppers maar ook met skelets hoofd. Win bedragen tot 30.000x je inzet. De pepers zijn wild waarbij de rode peper de rol veranderd naar 7 en de groene de rol veranderd naar 6 symbolen. Tijdens de Free Spins bonus game kan de rode peper ook een multiplier krijgen tot x100. Het spel heeft 729 win combinaties. De Buy Bonus geeft direct toegang tot de bonus games met vele free spins.
 • The Goonies

  vrijdag 27 mei 2022
  The Goonies gokkast
  The Goonies is een gokkast van Blueprint met 5 rollen en 20 winlijnen. The Goonies is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm van Steven Spielberg. De game heeft 5 geweldige features en een One-Eyed Willy's Treasure Bonus waar je tot 1000x de totale inzet kunt winnen! Door aan het wiel te draaien en tijdens de bonus op Fratelli Hideout te landen, wordt de Fratelli Hideout-bonus toegekend. Draai aan het wiel en land op Skeleton Organ tijdens de bonusprijzen Skeleton Organ Bonus. Verder heb je nog de Super Sloth Free Spins en Goonies Go Wild Free Spins. Pas op voor de Skull and Crossbones. VERLIES 3 LEVENS EN HET IS SPEL OVER!
 • Esqueleto Explosivo 2

  maandag 24 augustus 2020
  esqueleto explosivo 2
  De Esqueleto Explosivo 2 is een videoslot van Thunderkick met 5 rollen en 99 aansluitende betaalmethoden. Esqueleto Explosivo 2 heeft een aantal leuke features zoals het laten vallen van symbolen, Explosivo Wilds, Mucho Multipliers en een Bonus Game met gratis spins. Mucho Multiplier is een toenemende vermenigvuldiger die onder de spelrollen in het basis- en bonusspel wordt weergegeven. Voor elke overwinning op een symbooldaling en of wanneer een of meer Explosivo Wilds verschijnen, wordt de vermenigvuldiger één niveau verhoogd tot het maximale vermenigvuldiger niveau. De Explosivo Wild is een wild symbool dat alle symbolen vervangt behalve het Scatter symbool. Het zal ook alle omringende symbolen in de buurt laten exploderen (minimaal 3 en maximaal 8 afhankelijk van de positie van het Wild symbool), behalve scatter symbolen en hoog betaalde symbolen.