bet city

Bericht Tags ‘temples’:

 • Lara Croft Temples and Tombs

  maandag 13 juli 2020
  lara croft temples and tombs
  Speel de spannende Lara Croft Temples and Tombs videoslot van Microgaming. Help Lara Croft op haar reis in Egypte om meer schatten op te sporen. Lara Croft Temples and Tombs is een boeiende gokkast met 243 win manieren. Microgaming voegt ook 3 jackpots toe aan de schatkist. Begin met verkennen met Miss Croft, je kunt een overwinning van 146.000 munten toevoegen aan je bankroll! Uw Egyptische verkenning kan net zo betaalbaar of luxueus zijn als u wilt. De gokopties in dit gokautomaatspel beginnen met een minimum van slechts 0,20 per spin. Naarmate je het gokken verhoogt, bedragen het maximaal 20,00, de 3 jackpot -prijzen stijgen aanzienlijk. De Golden Scarab Wild verschijnt alleen op de 3 center reels, inclusief Reel 2, 3 en 4 om alle symbolen te vervangen.
 • Aztec Gold Megaways

  vrijdag 7 februari 2020
  aztec gold megaways
  De Aztec Gold Megaways Video Slot heeft 6 rollen en vele wincombinaties. Speel Aztec Gold en probeer de opwindende bonusspellen te activeren! Bezoek de oude tempels om naar goud van de azteken te zoeken. Elke overwinning in het zicht begint een cascade. Symbolen in winnende combinaties zullen exploderen en nieuwe symbolen zullen in positie vallen. Cascades zullen doorgaan totdat er geen nieuwe overwinningen zijn gevormd.
 • Books and Temples

  maandag 23 december 2019
  books and temples
  Speel de Books and Temples videoslot en bereid je voor op een avontuurlijke reis naar het oude Egypte. Probeer de boeken en tempels en ontdek de legendarische schat van de farao. Vind de heilige tempel en het boek van Horus, beide belonen je rijkelijk met gratis spellen. In het boek van Horus ontdek je het geheim van de bonussymbolen. Beklim de trap naar de tempel en win de gunst van de valkengod, hij zal je symbolen upgraden en je belonen met nog meer gratis spellen. Dit casinospel van Gamomat heeft 5 rollen en maximaal 10 selecteerbare winlijnen. het boek is Wild en vervangt alle symbolen behalve Scatters en bonussymbolen in de gratis spellenfunctie. Horus is ook Wild en vervangt alle symbolen behalve Scatters en bonussymbolen in de gratis spellenfunctie.
 • Hercules and Pegasus

  zondag 24 november 2019
  hercules and pegasus
  Laat uw winst een vlucht nemen met Hercules en Pegasus. Draai aan de rollen met de videoslot Hercules en Pegasus en er kunnen binnenkort heroïsche winsten uw kant op komen. Je hebt gehoord van Hercules en zijn 12 werken. Je kent Pegasus, het gevleugelde paard van de lucht. Nu heeft Pragmatic deze twee mythische personages samengebracht in één actievolle slot, met winsten die geschikt zijn voor de goden. Plaats je inzet op dit spel met 3×5 rollen en 20 winlijnen, en kijk uit voor lieren, vazen en tempels op de rollen, en modifiers en bonusrondes in de hemel. Als je drie of meer Hercules- en Pegasus-symbolen op de rollen krijgt, zie je de held en zijn ros aan komen vliegen, met drie magische rollen jouw kant op. Kies tussen hen en je wordt beloond met een van de drie magische modifiers. Hercules modifier, Pegasus modifier en Bliksemschichten van Zeus.