bet city

Bericht Tags ‘asia’:

 • Gold Money Frog

  donderdag 16 januari 2020
  gold money frog
  Speel de Gold Money Frog videoslot van NetEnt met 5 rollen en 25 inzetlijnen. The Gold Money Frog is een spel met een Aziatisch thema met veel functies en een bonusspel dat drievoudige jackpots toekent. De Jackpot is progressief waarbij elke keer dat het spel door een speler wordt gespeeld, een deel van de inzet wordt toegevoegd aan de Jackpot. Dus maak je klaar voor wat Jackpot-winsten! Begin gewoon met zoeken naar gouden snuisterijen in Gold Money Frog. Dus draai aan de rollen en ontdek de pracht van Azië!
 • Twin Happiness

  dinsdag 24 september 2019
  De Twin Happiness is een Chinese videoslot van Netent met 243 manieren om te winnen. Speel Twin Happiness op 5 rollen en voel de magie van Las Vegas en Asian Experience. Elke draai begint met identieke, aangrenzende dubbele rollen die aan elkaar zijn gekoppeld en naast elkaar op elk van de rollen kunnen verschijnen. Tijdens de spin kunnen dubbele rollen worden uitgebreid tot triplet-, quadruplet- of zelfs quintuplet-rollen. Wild-symbolen verschijnen op rol 2, 3, 4 en 5 en vervangen alle symbolen.
 • Taste of China

  maandag 16 september 2019
  The Taste of China is een geweldige nieuwe videoslot van BF Games. Speel dit online casinospel met 5 rollen en 20 inzetlijnen. The Taste of China laat je de culturele rijkdom en prachtige uitzichten van Azië ervaren. Geluk is binnen handbereik bij het landen van 3 goudvissymbolen, want het geeft je 12 gratis spins, waarin je dromen kunnen uitkomen. De SUPER SYMBOLEN hebben de grootte van de vierkanten: 2x2 of 3x3. SUPER SYMBOLEN verschijnen in de normale en gratis spins-modus. Alle symbolen, behalve SCATTER, kunnen SUPER SYMBOOL zijn.