711 casino

Bericht Tags ‘avontuur’:

 • Wild Hogs

  woensdag 3 april 2024
  Wild Hogs gokkast
  Bereid je voor op een rebelse rit door de hel met de Wild Hogs gokkast van Stakelogic Deze Wild Hogs leiden je door het zevende level van de Hel in een videoslot avontuur. De dynamische rollen bieden een minimum van 4096 MANIEREN om te winnen, maar let op. Bij elke draai kan dit omhoog schieten naar een verbazingwekkende 46.656 MANIEREN, dankzij de chaotische charme van de Wild Hogs. De Wild Hog Brigadier gooit landmijnen naar de rollen en verandert de rollen in volledig uitgebreide wilds, maar zal nooit een wild op de eerste rol plaatsen.
  Tags: ,
 • Book of Ra Magic

  vrijdag 17 juni 2022
  Book of Ra Magic gokkast
  De Book of Ra Magic gokkast van Greentube is een cultklassieker en tilt gamen naar nieuw niveau. Book of Ra is 1 van de meest populaire slots ter wereld. Ga opnieuw de piramides in in een poging de vloek van de farao's te verbreken en ga op zoek naar de schat die diep in de donkerste catacomben verborgen ligt. Geniet van deze spannende slot en de geweldige extra functies zoals gratis spellen en maximaal negen Uitbreidende symbolen.
 • Dolphins Pearl Deluxe 10

  maandag 30 mei 2022
  Dolphins Pearl Deluxe 10 gokkast
  Speel nu de Dolphins Pearl Deluxe 10 met 5 gewone rollen en 5 uitgebreide rollen. Was u al een fan van Dolphins Pearl dan zal deze deluxe editie met 10 rollen u zeker bevallen. Dit omdat alles doet denken aan de klassieke versie met adembenemende animaties en soepele gameplay. Bekijk meer spel uitleg in het menu links onder in het spelvenster. Ontdek een nieuw onderwater slot avontuur als geen ander.