711 casino

Bericht Tags ‘bulldog’:

 • Crazy Bulldog 2

  zaterdag 8 juni 2024
  Crazy Bulldog 2 gokkast
  De Crazy Bulldog 2 is de opvolger van de vorige knaller van Stakelogic. De Crazy Bulldog 2 kun je hier gratis online spelen op maximaal 8 rollen. Er zijn tot 30 winlijnen voor wincombinaties. Deze game bevat een vermenigvuldigingsrol die een willekeurige vermenigvuldiger toepast tot x200 voor elke rondewinst in SUPER STAKE-modus. Vergeet dus niet om de SUPER STAKE-modus uit te proberen en je kans op winst te vergroten. Het theoretische minimale terugbetaalpercentage is (RTP) is 92,00%.
 • Crazy Bulldog Jackpot

  vrijdag 22 maart 2024
  Crazy Bulldog Jackpot gokkast
  De Crazy Bulldog Jackpot is een gokkast van Stakelogic met 3 rijen en 3 tot 8 rollen. Speel 1 GAME met 5 winlijnen en 3 rollen of schakel over naar 6 GAMES met 30 winlijnen en 8 rollen voor nog meer kans op grotere winsten. Crazy Bulldog Jackpot bevat GOUDEN BULLDOG MYSTERY-SYMBOLEN in SUPER STAKE-modus. Bij 3 BULLDOG MYSTERY-SYMBOLEN in beeld op aangrenzende rollen wordt een MYSTERY-winst toegekend. GOUDEN BULLDOG MYSTERY-SYMBOLEN verschijnen op alle rollen en zijn alleen actief in de SUPER STAKE-modus. Tijdens SUPER STAKE-modus, levert ieder GOUDEN BULLDOG MYSTERY-symbool eender waar op de rollen een MYSTERY WIN op.
 • Cops n Robbers Drop Shot

  donderdag 21 september 2023
  Cops n Robbers Drop Shot gokkast
  De gokkast Cops n Robbers Drop Shot is een video slot van Greentube (Novomatic). Speel deze Cops n Robbers Drop Shot gratis en fullscreen voor de beste game ervaring. Deze game heeft 5 rollen en 10 winlijnen. Deze kast zit bomvol met symbolen zoals de politie, rechters en een gevaarlijke bulldog. Bert is de scatter en kan prijzen ook x5 vermeerderen. Er zijn verschillende bonus opties met bijvoorbeeld een bal die in een bronzen, zilveren of gouden trofee terecht kan komen. Je ontvangt dan nieuwe Free Spins. Bij de Zilveren en Gouden trofee krijg je tevens een 2x en 3x Multiplier.
  Geplaatst in: Greentube | Reageren? »
 • Cops n Robbers Diamond Link

  zondag 3 september 2023
  Cops n Robbers Diamond Link gokkast
  O lala de nieuwe Cops n Robbers Diamond Link is wel een hele vette machine. Speel de Cops n Robbers met Diamond Link Jackpot en zorg dat Bert met zijn hond uit handen van de politie blijft. Deze game heeft 5 rollen en 20 winlijnen en een bordspel met Hold ‘n’ Spin mechanica. Dit terwijl Bert zijn sluwe plan in praktijk brengt in een poging de perfecte overval te plegen. Krijg je 6 of meer blauwe diamanten dan worden alle diamantsymbolen omgezet in roze diamanten. Hierbij worden hun waarden vertaald in respectievelijke inzet vermenigvuldigings waarden. Het begint allemaal met een explosie die één tot vier gemarkeerde velden achter willekeurig geselecteerde diamanten op de rollen creëert. Bert verschijnt op een bordspel met velden met speciale functies terwijl een vrachtwagen die de speler zijn vermenigvuldiger laat zien, door de muur barst. Met de Start-knop gaan de dobbelstenen rollen en afhankelijk van het veld waarop Bert landt wordt de bijbehorende functie geactiveerd.