711 casino

Bericht Tags ‘honey’:

 • Crazy Bee

  woensdag 29 juli 2020
  crazy bee
  The Crazy Bee is een nieuwe videoslot van Amanet en Amatic. Speel Crazy Bee met 10 winnende lijnen en nieuwe functies. Er zijn dus veel superleuke beestjes, mysterieuze prijzen en zoemende overwinningen! Wees niet bang voor de Crazy Bee, deze fungeert als het WILD-symbool en is goud waard - ze vervangt alle symbolen behalve de scatter. Als je haar betrapt, wordt ze gek en beloont je met geweldige winsten, brengt je geluk en zorgt ervoor dat je "honing" als laatste in dit spel blijft! De Crowned Spider is het Scatter-symbool en helemaal niet dodelijk, vang 3 of meer van deze en 10 BONUS-SPINS voor jou om te spelen. Tijdens de BONUS-spins wint u met 3, 4 of 5 scattersymbolen op elke positie extra bonusspins. Meer bug-actie in de winkel, als je een glimp opvangt van de Beetle tijdens de BONUS-spins, krijg je een mysterieuze overwinning! Geen fobie in dit spel, alleen schattige snelvliegende insecten vermengd met krachtige winsten. Deze game zit vol met schattige, snel vliegende geanimeerde bugs met kleurrijke graphics en eenvoudig geluid, wat garant staat voor krachtige winsten.
 • Honey Rush

  maandag 30 maart 2020
  honey rush
  Speel de nieuwe videoslot Honey Rush en ervaar de zoete smaak van succes. De Honey Rush heeft een zeshoekig trapsgewijze raster met 37 symbolen op het raster! Deze game heeft een Rush-meter die, wanneer deze is gevuld, de Rush-functie activeert. Het aantal symbolen in elk cluster dat u maakt, zal bijdragen aan het vullen van de meter (dus een cluster van zes symbolen zal de meter tot zes vullen). De meter heeft vier verschillende niveaus die kunnen worden bereikt door de meter te vullen met een enkele draai in elk niveau. Er zijn vier niveaus en als je elk niveau binnengaat, pak je een aantal bonussen om je op weg te helpen. De Rush feature stopt pas als er geen winnende combinaties meer gemaakt kunnen worden en alle Colony features zijn gebruikt.
 • Sweet Honey Fruity

  maandag 11 november 2019
  sweety honey fruity
  De Sweet Honey Fruity videoslot van netent heeft een chinees thema. Speel de Sweet Honey Fruity met 5 rollen en 15 winlijnen. Functies zijn Wild-substituties met x2-multiplier en gratis spins vermenigvuldiger van x2. De exotische fruitsymbolen en traditionele muziek passen perfect bij het kleurrijke Aziatische thema van het spel. De levendige graphics en symboolanimaties zijn perfect geschikt om spelers een fruitige ervaring te geven. Een winlijn met bijpassende fruitsymbolen levert gratis spins op. Tijdens gratis spins leveren alle winnende combinaties met bijpassende fruitsymbolen extra gratis spins op volgens de uitbetalingstabel. Alle winsten op weddenschappen in gratis spins worden dubbel uitbetaald. In Free Spins betalen wedlijnwinsten met Wilds een Wild-vermenigvuldiger x Free Spins-vermenigvuldiger.
 • Honey Honey Honey

  maandag 28 oktober 2019
  honey honey honey
  Grijp het geld in Honey Honey Honey, de 3×5, 20 lijnen videoslots. Kies je favoriete bij om willekeurige winsten te behalen met speciale functies of kies tussen plakkerige symbolen of kolossale symbolen in de gratis spins functie. Free Spin-opties kunnen worden gewonnen via 3 Scatters overal op het scherm tijdens het basisspel of via de "Hive Alive" spin-modifier (3 Scatters komen gegarandeerd op het scherm terecht). Beschikbare opties: - 8 Sticky Streak Free Spins: Tijdens Free Spins is er altijd een stapel van 3 Wild-symbolen op rol 3.