bet city

Bericht Tags ‘pirate’:

 • Pirate Gold Deluxe

  zondag 2 mei 2021
  Pirate Gold Deluxe
  Pirate Gold Deluxe is een geweldige videoslot van pragmatic met 40 winlijnen. Probeer het demospel van Pirate Gold Deluxe en vind veel schepen in de zeehaven. Maar er is er maar één van de zeerovers die over de zeeën heersen. Met een superhoge volatiliteit en een RTP van 96,48% kan deze online slot enorme winsten opleveren tot wel 15.000x je inzet. Het geldsymbool wordt weergegeven door een gele zak en kan de Lucky Treasure Bag functie activeren. Tijdens deze functie kunnen er slechts twee soorten symbolen op de rollen verschijnen: de paarse zak die de waarden van alle geldsymbolen die de ronde hebben geactiveerd bij elkaar optelt, en de rode zak die de waarden van alle geldsymbolen in het oog houdt.
 • Jolly Roger 2

  zondag 8 november 2020
  Jolly Roger 2
  Begin een nieuw avontuur met de Jolly Roger 2 slot van PlayNgo in online casino. Jolly Roger 2 gaat over de piratenlegende Red Roger die op zoek is naar verborgen fortuinen. Speel met spannende symbolen zoals fijne sieraden, een diamant, een gouden kruis en een kostbare ring. Het Wild-symbool is de Jolly Roger-schedel en gekruiste knekels. Het vervangt dus elk ander betaalsymbool om u te helpen winsten te maken op de twintig winlijnen van het raster. Het Zeekompas is een vermenigvuldiger die bij ELKE draai kan worden geactiveerd. Het zal dus willekeurig alle uitgelichte winsten vermenigvuldigen met maximaal 10x je inzet! Als je drie Treasure Map-symbolen onthult, activeer je de Treasure Map Hunt.
 • Pearl of the Caribbean

  dinsdag 8 oktober 2019
  Speel de nieuwe Pearl of the Caribbean videoslot van Barcrest. Pearl of the Caribbean heeft 5 sets rollen die tot 250 winlijnen kunnen uitbetalen, tot 50 lijnen op elke rollenset. De extra sets op de bovenste rollen worden actief wanneer het Expanding Wild Pirate symbool volledig in het zicht verschijnt op de set met de onderste rollen. Wanneer het Wild Pirate symbool volledig in beeld verschijnt op de onderste rollenset, wordt het symbool groter om de rol te vullen. Dit activeert de bovenste vier rollensets en het uitgebreide piratensymbool neemt dezelfde respectieve positie in op elk van de bovenste rollen. De gratis spins bonus wordt geactiveerd wanneer 3 of meer bonus scatter symbolen ergens in het zicht verschijnen aan het einde van een spin. Tijdens gratis spins worden alle piratensymbolen die gedeeltelijk in beeld zijn uitgevouwen en worden de bovenste rollensets geactiveerd.
 • Caribbean Anne

  dinsdag 27 augustus 2019
  De Caribbean Anne is een nieuwe slot van Kalamba met 40 inzetlijnen. Speel Caribbean Anne en win tot 5000x je inzet. Maak je klaar om de zeven zeeën te bevaren. Hoge volatiliteit en aanhoudende spelerfuncties maken deze niet te missen! Hyperbonus, Hyperbet, Locking Multiplier Wilds en 4-level Bonus Jackpots dragen allemaal bij aan het plezier en de opwinding als je aan boord gaat en wegvaart op je piratenavontuur.