711 casino

Bericht Tags ‘rock band’:

 • HammerFall

  maandag 7 juni 2021
  HammerFall
  De HammerFall videoslot van Play’n heeft een thema over een legendarische Zweedse rockband. Het verhaal is gebaseerd op de mascotte van HammerFall, Hector de Paladin. Andere wereld van rock slots van PlayNgo zijn Saxon, Twisted Sister en Testament. Supertegels worden tijdens elke draai op willekeurige posities achter het raster gemarkeerd, ook tijdens functies. Winnende combinaties laden de Hammer Meter op. 25 winnende symbolen laden de Hammer Meter volledig op. Wanneer de Hammer Meter volledig is opgeladen, wordt de songfunctie van de huidige wereld geactiveerd.
 • Annihilator

  dinsdag 23 juni 2020
  annihilator
  De videoslot Annihilator gaat over een rockband. Speel Annihilator met 5 rollen en 10 vaste winlijnen. Een selectie van hitnummers van de band 'Annihilator' is beschikbaar via de PLAYLIST. Het Wild-symbool (Jeff Waters) vervangt alle symbolen, behalve de Scatter- en Bonussymbolen. Het Scatter-symbool verschijnt alleen op rol 1, 3 en 5. Het bonussymbool verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4. De functie 'In Command' wordt willekeurig geactiveerd in het basisspel. Indien geactiveerd, wordt elk Wild-symbool dat op de rollen verschijnt uitgevouwen om de respectievelijke rol(len) volledig te bezetten, en vervangt het alle symbolen behalve Scatter en Bonus. Als de spin geen winst en/of feature trigger oplevert, wordt er één re-spin toegekend.
 • Demon

  donderdag 3 oktober 2019
  Speel de Demon slot van PlayNgo met 30 vaste winlijnen. Deze game is een eerbetoon aan de beroemde Engelse rockband Demon, die een sterke invloed had op de nieuwe golf van Britse heavy metal, naast bands als Motorhead, Iron Maiden en Def Leppard. Combineer 3 of meer schommelende symbolen op de 5 rollen om een basisspel te winnen! De symbolen zijn gebaseerd op de band met zanger Dave Hill, vier iconische albumemblemen en de 10 tot en met Ace vormen je in-game symbolen. De game heeft ook twee gekke Wilds die je kunt gebruiken om functies te ontgrendelen en meer geld te winnen! De eerste hiervan is het Wild Mask. De tweede Wild is de Wild Amulet, die op rol 1 en 5 zal verschijnen. Hell Spins worden geactiveerd tijdens gratis spins wanneer beide Wild Amuletten op rol 1 en rol 5 landen.