bet city

Bericht Tags ‘xnudge’:

 • The Border

  maandag 13 maart 2023
  The Border gokkast
  De gokkast The Border van Nolimit City gaat over grens bewaking. Bij The Border gaat het over schietgrage patrouilleagenten en door geld gedreven kartels. Vrijheid en rijkdom die je stoutste verlangens te boven gaan, wachten op je, maar er staat één ding in de weg. Onderschat de kracht van deze muur niet, de meeste mensen worden uiteindelijk het avondvoer van de gier. Muur? Welke muur? Een exploderende xBomb Wild verwijdert aangrenzende symbolen, behalve Scatter- en xNudge-symbolen, waardoor de winstvermenigvuldiger met één wordt verhoogd voor de volgende ineenstorting. Als de xBomb wordt gesplitst, wordt de winstvermenigvuldiger voor de volgende ineenstorting verhoogd met het bedrag waarin het is gesplitst.
 • Dragon Tribe

  maandag 2 januari 2023
  Dragon Tribe gokkast
  De Dragon Tribe is een gokkast over verschillende Draken stammen. Speel de Dragon Tribe waar een vrouwelijke jager op zoek gaat naar glorie en rijkdom. Features zijn xNudge Wilds en xWays, die heel veel uitbetalen! Met een grote rolset dat 20736 wincombinaties kan geven zal de draak krijsen wanneer je op het fortuin landt. Dragon Tribe heeft twee versies van zijn freespin – een standaardversie met xNudge Wilds en een extreme versie met xNudge Wilds en xWays! De Extreme-modus is perfect voor de thrillseeker die houdt van meer vluchtige bonusmodi. Getriggerd door 3 bonussymbolen en 10 spins in beide modi, voegen alle extra bonussymbolen elk +3 extra spins toe.
 • Gaelic Gold

  donderdag 24 november 2022
  Gaelic Gold gokkast
  Win meer dan 9800x je inzet bij de Gaelic Gold gokkast van Nolimit City. Ook deze Gaelic Gold heeft weer Buy Bonus optie voor directe toegang tot de bonus games. Vind de pot met goud bij de regenboog. Deze videoslot heeft ook een x-Nudge feature, klik op de 3 stipjes links onder in het spel voor meer speluitleg. Als het Pot of Gold bonussymbool op de middelste positie op de middelste rol terechtkomt, worden Rainbow Spins geactiveerd.