711 casino

Bericht Tags ‘carnaval’:

 • Heart of Rio

  zondag 27 juni 2021
  Heart of Rio
  Heart of Rio is een nieuwe videoslot van Pragmatic over het grootste carnaval ooit. Dus doe mee met het feest in Heart of Rio met 25 winlijnen, waar exotische dansers landen met prijzen tot 32x. Oefen gewoon je samba-bewegingen tijdens de respins en bouw je winst op met de vijf verzamelsymbolen. Die ervoor kunnen zorgen dat alle geldsymbolen op de rollen groter worden of hun waarde vermenigvuldigen. Start het carnaval in de gratis spins, waarin alle geld- en verzamelsymbolen die worden geraakt, in een extra re-spin als een gigantisch geldsymbool op de grid worden teruggebracht.
 • Rio Stars

  zondag 19 april 2020
  rio stars
  Probeer Rio Stars videoslot bij Carnaval. Draai gewoon op het ritme van de samba-drum en mik op overwinningen van meer dan 2.000x in de levendige Rio Stars. Functies zijn 3x3 Mega Wilds, Rio Dancer Wilds, de Rio Win Multiplier en gratis Rio Spins. Win geweldige GRATIS SPINS met CARNIVAL DRUMS bij elke draai voor enorme winsten! Spannend winstpotentieel - een maximale winst van meer dan 2.000x is een smakelijke beloning!
 • Brazil Bomba

  maandag 16 maart 2020
  brazil bomba
  Speel de Brazilië Bomba Video Slot in de Carnaval Parade in Rio de Janeiro. Het Braziliaanse Bomba -spel heeft Cascade -symbolen waarbij elke diagonale cluster van 6 symbool een overwinning oplevert. Deze gokautomaat heeft een gratis spin -modus, dropdown -overwinningen, vermenigvuldigers en de Brazilische Bomba -functie. Sluit 6 symbolen aan om te winnen, verbind 36 om Big te winnen! En hoe meer je wint, hoe groter de vermenigvuldiger. Bomba! Dans gewoon de hele nacht weg. Het bomsymbool kan zowel in de basisspel als in de Free Spins -modus landen en explodeert alle haspelposities in een sterrenformatie. Het krijgen van een bomfunctie of een vervolgkeuzelijst activeert een vermenigvuldiger voor de volgende vervolgkeuzelijst. En elke vervolgkeuzelijst of bomfunctie voegt 1 extra vermenigvuldiger toe. De vermenigvuldiger neemt vervolgens toe totdat er geen winst- of bomfunctie is.
 • Carnaval

  vrijdag 18 december 2009
  Gokkast Carnaval. Carnaval is een gokkast met vijf rollen, negen win lijnen en maximale stake van 9. Dankzij meerdere win lijnen wordt uw winkans groter. Carnaval heeft een wild-symbool en een scattersymbool. De software is van microgaming en garandeerd een zeer hoge uitbetaling.