bet city

Bericht Tags ‘chest’:

 • Hoard of Poseidon

  dinsdag 27 oktober 2020
  Hoard of Poseidon
  Speel de Hoard of Poseidon videoslot zittend op de bodem van de zee waar. Hoard of Poseidon gaat over de Olympische god die zijn schat bewaakt. De rollen onthullen symbolen zoals de beter betalende schelpfles, het schip in een fles, het boek van Kraken en de met robijn gekroonde gouden ring. De best betalende symbolen om te targeten zijn de Chest, Ink, Kraken en Poseidon Wilds. Poseidon, een van de twaalf Olympiërs, wordt geassocieerd met macht en glorie! Als alle 3 WILDS op dezelfde draai landen, laat Poseidon zijn magische drietand los om willekeurige Chest Wilds te klonen. Dus de Kraken SLUIT vervolgens alle kisten op hun plaats voor de volgende draai voordat ze van de rollen worden verjaagd. Dus laat een spoor van INKWILDS achter voor enorme beloningen in dit mythische avontuur!
 • Atlantis

  maandag 5 oktober 2020
  atlantis
  Speel de geweldige Atlantis videoslot van Red Tiger en reis naar de oceaanbodem op zoek naar magische winsten van meer dan 5.000x. Deze game draait helemaal om de verloren stad Atlantis! Het doel is om een schatkist te landen die opengaat en een volledige WILD REEL onthult met een willekeurige vermenigvuldiger wanneer deze op de zeebodem valt. De grootste winsten wachten in de bonus Gold Spins-ronde waar de vermenigvuldiger ONBEPERKT is en met elke nieuwe WILD REEL met maximaal 5x de inzet wordt verhoogd!
 • The Royal Family

  dinsdag 24 maart 2020
  the royal family
  The Royal Family is een geweldige nieuwe videoslot van Yggdrasil met 5 rollen en 25 winlines. Speel The Royal Family met een imposante hoeveelheid prachtige functies - gewone gratis spins met plakkerige wildernis, extra 5 verzamelbare gratis spins met een keuze uit 12 bonusfuncties. Maar ook een bonuskist die prinselijke prijzen zal bieden in alle spelmodi. Mirth en Merriment wachten op je en geven deze majestueuze slot een draai.
 • Ghost n Gold

  dinsdag 11 februari 2020
  ghost n gold
  The Ghost N Gold is een nieuwe griezelige videoslot van ISoftbet. Speel Ghost N Gold met 3.888 manieren en veel spookachtige trucs om je bezig te houden! Het wild symbool (schatkist) vervangt andere symbolen behalve het bonussymbool. Drie of vier bonussymbolen op de rollen veroorzaken een aantal gratis spins. Het bonussymbool kan alleen op rollen 2, 3, 4 en 5 landen, één per rol. Tijdens normale spins en vrije spins kunnen wilde spins willekeurig worden geactiveerd. De geest zal over de rollen duiken en tussen 3 en 8 wilde symbolen in willekeurige posities op de rollen laten vallen.
 • Holy Diver

  dinsdag 10 september 2019
  De Holy Diver slot van Big Time Gaming heeft 6 rollen met een maximum van 586.971 megaways om te winnen. Speel Holy Diver gratis in het online casino. Win Multipliers verhogen de manieren om te winnen. Open kisten om rollen 2 tot 5 te verbeteren voor de huidige draai met een van de volgende 4 bonussen. Standaard Symbool Bonus Onthult een standaard symbool 9, 10, J, Q, K of A. Het onthulde symbool wordt omgezet in Wild. Zwaardbonus Voegt tot 3 wilds op de volledige rol toe, elk met een winst vermenigvuldiger tot X7. Fireball Bonus Voegt maximaal vier Flaming Wilds toe, één per rol. Gem symbool bonus onthult een of meer edelsteen symbolen. Geopenbaarde symbolen worden omgezet in Wilds met een winst vermenigvuldiger op basis van het niveau. Alle edelstenen die uit kisten worden onthuld, worden aan het schild toegevoegd. Er kunnen maximaal 4 edelstenen tegelijk worden onthuld. Zodra alle vier de edelstenen zijn onthuld, heb je de keuze om een level omhoog te gaan of de gratis spins te verzamelen.