711 casino

Bericht Tags ‘hero’:

 • John Hunter Mayan Gods

  maandag 10 mei 2021
  John Hunter Mayan Gods
  Een nieuw avontuur met de John Hunter Mayan Gods videoslot van Pragmatic. John Hunter And The Mayan Gods neemt onze held mee naar het hart van een Maya-woud waar hij de Maya-tempel moet betreden om de Free Spins-modus te activeren. Speel deze 5×3 online gokkast met 10 winlijnen en een RTP van 96,51% en sluit je aan bij onze dappere ontdekkingsreiziger in zijn zoektocht. De gratis spins-functie wordt geleverd met een progressieve draai. De ronde begint dus met 12 gratis spins op niveau 1. Elk Wild-symbool dat tijdens de functie valt, voegt nog een gratis spin toe en brengt je naar het volgende niveau. Land 3 Wild-symbolen en je speelt vijf extra gratis spins, waarmee je drie niveaus omhoog gaat.
 • Goldaur Gardians

  woensdag 4 november 2020
  goldaur guardians
  De Goldaur Guardians Video Slot heeft 5 rollen en 20 paylines. Speel Goldaur Gardians met geweldige bonusspellen zoals de Hero Spin en Hyperspin -functie. De Hero Spin -functie wordt willekeurig geactiveerd tijdens het reguliere slotspel. Dus een willekeurig hoog of wild symbool breidt uit om een symboolstapel op rol 1 en 2. Hoge of wilde symbolen te maken transformeren om gigantische symbolen te maken over rollen 3, 4 en 5. De gigantische symbolen draaien om mogelijke winnende combinaties te creëren. Met de Hyperspin -functie kunt u een rol afleggen aan het einde van elke spin voor extra kosten.
 • Roman Power

  woensdag 21 oktober 2020
  roman power
  Speel de Roman Power Video Slot van Microgaming met 5 rollen en 20 paylines. Kenmerken van Roman Power zijn Hero Wilds en Power Multipliers. Tijdens de Hero Wild -functie zullen alle rollen wild symbolen hebben. Wanneer een hero wild landt, kan het uitbreiden om de rol te vullen. Ze kunnen alleen maar uitbreiden als er een overwinning aanwezig is, of de uitgebreide Wilds zullen een overwinning toekennen.
 • Liliths Inferno

  donderdag 1 oktober 2020
  liliths inferno
  De Liliths Inferno Video Slot is een geweldige game van Yggdrasil en Avatarux Studios. Speel Liliths Inferno waar Lilith eerst een beest in de Hero Bonus ™ -ronde moet worden gepasseerd! Probeer de demon te helpen vechten tegen de schurk en verdient gratis spins met elke succesvolle hit. Tijdens vrije spins worden zeldzame relikieken geïntroduceerd op de 5e Reel en verzamelen ze 3 Awards X3 -multiplier op alle overwinningen voor de resterende spins. Als er minder dan 3 worden verzameld, worden de relikwieën royaal omgezet in wilde symbolen en worden willekeurig op de rollen geplaatst na de uiteindelijke vrije spin. Als lilith duels met de bewoners van de diepe, worden zeldzame relikwieën geïntroduceerd, wat kan leiden tot enorme overwinningen. Je kunt in totaal maximaal 3968x je belang winnen terwijl ze bazen verslaan met Lilith's Crystal Sword in de Hero Bonus ™ -functie. Lilith's Inferno is de derde YGS Masters -titel, na het succes van Niagara Falls en de ongelooflijke machine van Nikola Tesla.