bet city

Bericht Tags ‘ra’:

 • Treasures of Ra

  vrijdag 10 maart 2023
  Treasures of Ra gokkast
  De gokkast Treasures of Ra is een videoslot van Stakelogic met Spin to Win Jackpot. Speel nu de Treasures of Ra en ontdek de COUNTDOWN WILDS terwijl je fantastische wins haalt. Drie of meer SCATTER symbolen in eender welke positie kent 10, 15 of 20 GRATIS SPINS toe. Tijdens GRATIS SPINS zullen de COUNTDOWN WILDS ook win multipliers hebben, die eender welke wins met COUNTDOWN WILDS zullen verhogen. Tijdens GRATIS SPINS wordt een nieuw symbool beschikbaar, het MYSTERY-SYMBOOL. Wanneer deze landt, zal één van de 9 standaardsymbolen gekozen worden en zullen alle rollen vanaf de eerste tol tot de activerende rol vervangen worden door het gekozen symbool. Ontgrendel gigantische beloningen tijdens GRATIS SPINS met het MYSTERY-SYMBOOL.
 • Cash Connection Book of Ra

  zaterdag 21 mei 2022
  Cash Connection Book of Ra gokkast
  De gokkast Cash Connection Book of Ra is een klassieke slot, maar dan nog beter? Cash Connection Book of Ra heeft enorme jackpots die je kunt winnen! Deze all time klassieke slot wordt geleverd met 5 rollen en 10 winlijnen en Lock and Spin-functie. Er zijn maar liefst 4 jackpots te winnen, waardoor dit een MUST PLAY-slot is voor fans van de Book of Ra serie!
  Tags: ,
 • Might of Ra

  woensdag 18 mei 2022
  Might of Ra gokkast
  De gokkast Might of Ra van Pragmatic is een fantastische casino slot. Speel Might of Ra met wild en bonus symbolen. Je wordt verwelkomd in het hete zand van het oude Egypte. De machtige Ra, God of the Sun, Order, Kings en the Sky, dient als het Wild-symbool van het spel. Dit terwijl gouden scarabeeën de rol van bonussymbool vervullen. Fiery-eyed Phoenix, Stallion, Scorpion en Serpent symbolen bieden je hoge uitbetalingen ter waarde van maximaal 15x hun inzet. Het landen van drie of meer bonussymbolen activeert de gratis spins-functie, die spelers 15 gratis spins toekent.
 • Power of Gods Egypt

  woensdag 28 april 2021
  Power of Gods Egypt
  Probeer de Power of Gods Egypt videoslot en speel het demospel gratis. Power of Gods Egypt neemt je mee naar een mythische wereld met een overvloed aan machtige goden en zelfs nog kostbaarder goud. Een wereld van 243 manieren om te winnen, genereuze bonussen en ongelooflijke avonturen, waar het lot wordt bepaald door Ra, Sobek, Isis en Bastet. Verwacht het onverwachte in dit land van magie, maar weet ook dat het verzamelen van 7 scarabeeën een buitenaardse bonus oplevert. Sobek verschuift de rollen bij elke overwinning, waardoor de prijzen zich kunnen vermenigvuldigen tot x7. Maar de machtige Isis vermenigvuldigt de overwinningen met x3 en de avonturiers moeten zich ervan bewust zijn dat de godin Bastet de overwinningen vermenigvuldigt met x4.
 • Dawn of Egypt

  donderdag 20 augustus 2020
  dawn of egypt
  Speel de videoslot Dawn of Egypt en ontmoet Ra. The Dawn of Egypt is een spannend spel van PlayNgo. Deze game heeft krachtige symbolen om je te helpen een deel van Ra's rijkdommen te grijpen. Oude aspecten van de Egyptische beschaving vertegenwoordigen de lotus, een symbool van de schepping. Maar ook de ankh, die het leven symboliseert; een slang en een schorpioen, heilige dieren in de Egyptische folklore, Sekhmet de krijgergodin en natuurlijk de almachtige Ra zelf. De rest van de symbolen worden vertegenwoordigd door de waarde van de kaart van Jack tot en met Aas, en je moet drie symbolen matchen op de twintig winlijnen van het spel om een standaardwinst te behalen. De Wild van het spel is de heilige Mestkever, een symbool van onsterfelijkheid en wordt in de kunst gebruikt om de grote god Ra uit te beelden. De Scarabee vervangt elk symbool (behalve de Scatter) om u te helpen meer winnende lijnen te creëren.
 • Legacy of Ra Megaways

  maandag 15 juni 2020
  legacy of ra megaways
  Wat dacht je van een reis naar het oude Egypte met de Legacy of Ra Megaways videoslot van blueprint. Speel Legacy of Ra Megaways en zoek je fortuin. Als de combinatie van symbolen die op de rollen verschijnen een lijn vormt van 2, 3, 4, 5 of 6 overeenkomende symbolen (beginnend vanaf de meest linkse rol) op een van de MEGWAYS™, dan win je. Alle winsten die je hebt, worden gemarkeerd en aan de speler getoond. Winsten worden bijgeschreven op uw rekeningsaldo. Elke rol kan maximaal 5 symbolen in beeld onthullen. Elke draai kan tot 15.625 manieren hebben om te winnen. Een overwinning is het matchen van opeenvolgende symbolen, ongeacht de hoogte, van links naar rechts vanaf de meest linkse rol. Het behalen van 3 of meer Bonus Scatter-symbolen levert 10-50 gratis spellen op. De Ra Bonus Bet kan worden geactiveerd tijdens het basisspel. Eenmaal geactiveerd, draaien de rollen en garanderen ze minimaal 3 scattersymbolen op de rollen, waardoor gratis spins worden geactiveerd. Ra Bonus Bet wordt gespeeld op 100x Totale Inzet.
 • Wings of Ra

  dinsdag 9 juni 2020
  wings of ra
  Speel de nieuwe Wings of Ra videoslot van Red Tiger. Wings of Ra laat Mystery Coins draaien om een ​​willekeurig symbool te onthullen. Alle Mystery Coins in een spin onthullen hetzelfde symbool. Drie Free Spins-symbolen overal op de rollen belonen 12 bonusspins. Elk Free Spins-symbool dat boven het vereiste minimum valt, levert 3 extra bonusspins op. Tijdens gratis spins vullen alle Mystery Coins die in een spin terechtkomen een speciale voortgangsbalk. De voortgangsbalk kan meerdere keren worden gevuld en vereist 14 Mystery Coins om te worden gevuld. Elke keer dat de balk wordt gevuld, verandert elk van de huidige laagst betalende symbolen in een Mystery Coin. Hierna onthullen Mystery Coins niet langer het geconverteerde, laagst betalende symbool. Als symbolen op de rollen in Mystery Coins veranderen, tellen ze ook mee voor de algemene voortgangsbalk. De voortgangsbalk wordt gevuld totdat alle symbolen, behalve de best betalende, zijn getransformeerd in Mystery Coins. Win een van de aangeboden jackpotniveaus wanneer drie of meer jackpotsymbolen op de rollen verschijnen of de jackpot wordt geactiveerd door een spelfunctie.
 • Jewel Scarabs

  woensdag 29 januari 2020
  jewel scarabs
  Probeer de nieuwe Jewel Scarabs videoslot van Red Tiger. Maak een reis met Jewel Scarabs naar het oude Egypte waar ongekende rijkdommen wachten. De Wild Scarabs vliegen rond de gokkast zolang ze onderdeel blijven van een winlijn. Land drie Scarabs voor de bonus Golden Spins waarbij hun vermenigvuldigers met +1 toenemen voor elke overwinning die ze behalen. Als meer dan één Scarab deel uitmaakt van dezelfde winlijn, vermenigvuldigen ze zich met elkaar voor enorme winsten van meer dan 10.000x in deze thriller uit het Midden-Oosten! De Scarabs blijven op de gokkast wanneer ze deelnemen aan overwinningen en verhogen hun vermenigvuldiger met +1 elke keer dat ze een overwinning behalen tijdens Gouden Spins! Golden Spins-multipliers zorgen samen voor boeiende potentiële winsten van meer dan 10.000x! De 5x3 rollen staan ​​voor oude Egyptische piramides en silhouet kamelen. Terwijl zand op de achtergrond blaast, onthullen de rollen klassieke Egyptische symbolen zoals het Oog van Horus, Ra, Bastet, Anubis en natuurlijk de Gouden Scarab. Gecombineerd met dramatische muziek uit het Midden-Oosten, de game neemt je met succes mee naar vervlogen tijden waar ongekende rijkdom nooit ver weg is!
 • Book of Ra Deluxe 10

  maandag 6 januari 2020
  book of ra 10 deluxe
  The Book of Ra Deluxe 10 is een geweldige videoslot van Greentube en Novomatic. Book of Ra Deluxe 10 is een online spel dat boordevol functies zit en ook geweldige sets met twee rollen biedt met 100 winlijnen om op te spelen! Gestapelde symbolen (Explorer & Mummy) kunnen verschijnen, waardoor de winkansen van hoogbetaalde symboolcombinaties worden vergroot. Wilds worden automatisch overgedragen van reelset 1 naar reelset 2 en de gratis spins hebben de geliefde Special Expanding symboolfunctie waar echte Book of Ra-fan gewoon geen genoeg van kan krijgen. Gouden rijkdommen, oude relikwieën en meer wachten op u!
 • Fancy Fruits Respins of Amun Re

  vrijdag 13 december 2019
  fancy fruits respins of amun re
  Fancy Fruits is HET favoriete fruitspel aller tijden dat opvalt met een kleurrijke set fruit en een verbluffende hoofdprijs! Ga en gebruik deze Egyptische Respins van Amun-Re om geweldige jackpotwinsten te behalen tot aan de Super Ra. De Fancy Fruits Respins van Amun Re heeft 5 rollen en 5 winlijnen. Bonussymbolen komen alleen voor in het basisspel. 5 of meer bonussymbolen activeren 3 respins van Amun-Re. Tijdens respins zijn alle zichtbare bonussymbolen plakkerig. De bonussymbolen die respins activeren, blijven op hun plaats. Winsten met bonussymbolen worden alleen beloond aan het einde van de respins van Amun-Re. Als er bonussymbolen op alle beschikbare posities staan, eindigen de respins vroeg en bovendien wordt de Super-Ra-bonus beloond.