bet city

Bericht Tags ‘scarab’:

 • Power of Gods Egypt

  woensdag 28 april 2021
  Power of Gods Egypt
  Probeer de Power of Gods Egypt videoslot en speel het demospel gratis. Power of Gods Egypt neemt je mee naar een mythische wereld met een overvloed aan machtige goden en zelfs nog kostbaarder goud. Een wereld van 243 manieren om te winnen, genereuze bonussen en ongelooflijke avonturen, waar het lot wordt bepaald door Ra, Sobek, Isis en Bastet. Verwacht het onverwachte in dit land van magie, maar weet ook dat het verzamelen van 7 scarabeeën een buitenaardse bonus oplevert. Sobek verschuift de rollen bij elke overwinning, waardoor de prijzen zich kunnen vermenigvuldigen tot x7. Maar de machtige Isis vermenigvuldigt de overwinningen met x3 en de avonturiers moeten zich ervan bewust zijn dat de godin Bastet de overwinningen vermenigvuldigt met x4.
 • Dawn of Egypt

  donderdag 20 augustus 2020
  dawn of egypt
  Speel de videoslot Dawn of Egypt en ontmoet Ra. The Dawn of Egypt is een spannend spel van PlayNgo. Deze game heeft krachtige symbolen om je te helpen een deel van Ra's rijkdommen te grijpen. Oude aspecten van de Egyptische beschaving vertegenwoordigen de lotus, een symbool van de schepping. Maar ook de ankh, die het leven symboliseert; een slang en een schorpioen, heilige dieren in de Egyptische folklore, Sekhmet de krijgergodin en natuurlijk de almachtige Ra zelf. De rest van de symbolen worden vertegenwoordigd door de waarde van de kaart van Jack tot en met Aas, en je moet drie symbolen matchen op de twintig winlijnen van het spel om een standaardwinst te behalen. De Wild van het spel is de heilige Mestkever, een symbool van onsterfelijkheid en wordt in de kunst gebruikt om de grote god Ra uit te beelden. De Scarabee vervangt elk symbool (behalve de Scatter) om u te helpen meer winnende lijnen te creëren.
 • Golden Beauty

  zaterdag 16 mei 2020
  golden beauty
  Speel de Golden Beauty videoslot van Pragmatic met 75 lijnen. Dus ontmoet de keizerin en raak de gouden lotusbloemen om symbolen te markeren die elke 10 spins in WILD veranderen. Kies gewoon je eigen volatiliteit in de gratis spins opties met maximaal 15 roaming Wilds. Nadat de rol van een spel is gedraaid, verschijnt het SCARAB symbool (SR) op elke positie op de rollen, wordt de positie gemarkeerd. Nadat de rol 10 is gedraaid, worden alle gemarkeerde posities met symbolen omgezet in WILD (WC) en worden de posities niet gemarkeerd. Tijdens gratis spellen worden verschillende rollen gebruikt. Tijdens gratis spellen, 3 of meer BONUS symbolen op elke positie op de rollen activeren opnieuw gratis spellen en belonen een nieuwe set gratis spellen. Probeer de Golden Beauty gratis in het online casino.
 • Doom of Egypt

  donderdag 21 november 2019
  doom of egypt
  The Doom of Egypt is een online slot van PlayNgo. Probeer Doom of Egypt met 5 rollen die het verhaal van oude farao's en hun krachten tot leven brengen! De oude koningen van Egypte regeren over hun land, zelfs van achter het graf. Elke koning heeft zijn eigen kracht, maar samen zijn ze niet te stoppen! De game bevat drie oude farao's en de eeuwenoude god van de onderwereld, Anubis als symbolen en als je 2 of meer matcht langs een van de 10 winlijnen van de game, win je jezelf! De Wild van het spel is de heilige Egyptische Mestkever, wiens mystieke kracht er ook voor zorgt dat het ook de Scatter voor het spel is. Het zal niet alleen elk symbool vervangen om u te helpen meer winsten te behalen, maar als u drie Scarabs op de rollen plaatst, activeert het op magische wijze gratis spins!
 • John Hunter and the Scarab Queen

  maandag 14 oktober 2019
  Speel John Hunter and the Scarab Queen videoslot pragmatisch en vind de rijkdommen van het oude Egypte. John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen heeft r5-rollen en 25 winlijnen. De rollen zitten vol met geldsymbolen om te winnen, hun waarde te verhogen, te vermenigvuldigen, uit te breiden of opnieuw te draaien met de Collect symbolen. In gratis spins geeft de laatste respin de kans om de waarde van alle geldsymbolen te winnen die in de ronde zijn verzameld, voor extra grote winsten!