711 casino

Bericht Tags ‘tomb’:

 • Tomb of Akhenaten

  maandag 28 maart 2022
  Tomb of Akhenaten gokkast
  Maak een reis naar Egypte en speel de spannende Tomb of Akhenaten videoslot van Nolimit City. Deze Tomb of Akhenaten gokkast heeft verborgen geheimen en schatten. Elke overwinning activeert Sticky Win Spins die meer mogelijke winmanieren activeren, tot wel 3125 manieren. Op het laatste niveau van de Sticky Win-spin maak je kans om de Pyramid Wilds te landen, waarbij het rode gedeelte van het wiel op de punt van de piramide terechtkomt. Wanneer een Pyramid-wild landt, zal het alle symbolen (behalve Bonus en Wild) transformeren in de Pyramid Wild-symbolen. 3 of meer bonussymbolen activeren de Achnaton-spins, 3 symbolen geven 8 spins en elk extra bonussymbool levert 2 extra spins per symbool op.
 • John Hunter Book of Tut

  donderdag 15 oktober 2020
  john hunter book of tut
  De John Hunter Book of Tut is de 4e videoslot van deze serie. John Hunter Book of Tut heeft een thema dat nooit oud wordt en een groot aantal functies om te verkennen. Ga met John mee op een nieuwe reis in het rijk van oude piramides en het hete zand van de woestijn. Ga op zoek naar de geheime tombe van King Tut, geweldige functies zoals uitbreidende Wilds en veel gratis spins. 3 boeken brengen je 2x de inzet, 4 boeken brengen je 20x de inzet en 5 boeken beginnen de winst met 200x de inzet.
 • Tomb of Nefertiti

  donderdag 14 november 2019
  tomb of nefertiti
  Diep in het geheime graf van de beruchte Nefertiti ligt de rijkdom, dus speel Nefertiti. Raiders of the Lost Ark, Tomb Raider en nu krijg je de kans om je aan te sluiten bij de lange lijst van avonturiers en de lang verloren gewaande kamers vol rijkdom in de Tomb of Nefertiti te plunderen! Nefertiti stierf als koningin en werd rijkelijk beloond voor een reis door de koningin naar het hiernamaals in de Vallei der Koningen. Koningin van farao Achnaton, en naar verluidt moeder van de beroemde farao Toetanchamon, Nefertiti is niet verlegen voor zowel geruchten als rijkdom. Reis naar de heilige begraafplaats om alle rijkdommen te verzamelen die je kunt dragen!
 • John Hunter and the Scarab Queen

  maandag 14 oktober 2019
  Speel John Hunter and the Scarab Queen videoslot pragmatisch en vind de rijkdommen van het oude Egypte. John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen heeft r5-rollen en 25 winlijnen. De rollen zitten vol met geldsymbolen om te winnen, hun waarde te verhogen, te vermenigvuldigen, uit te breiden of opnieuw te draaien met de Collect symbolen. In gratis spins geeft de laatste respin de kans om de waarde van alle geldsymbolen te winnen die in de ronde zijn verzameld, voor extra grote winsten!