bet city

Bericht Tags ‘super wild’:

 • Wild o Clock

  donderdag 28 januari 2021
  Wild o Clock
  Het is tijd om GROOT te winnen bij de Wild o Clock videoslot van Red Tiger. Dus elke draai zet de Wild o Clock een uur vooruit met minstens één Super Wild gegarandeerd op elke 12e draai wanneer de klok 12 slaat voor een terugkerend en boeiend aftellen! Het belangrijkste doel is de bonusronde waarin 12 gratis Clock Spins worden aangeboden. Het heeft een groeiende winstvermenigvuldiger en garandeert ten minste één Super Wild voor de laatste draai, wat elke keer resulteert in een dramatische climax!
 • Super Wild Arcade

  zondag 5 juli 2020
  super wild arcade
  De beste manier om Super Wild Arcade fruitmachine te spelen is op een iPad of Tablet. Kies liggende maar betere portretmodus. Super Wild Arcade heeft veel functies, zoals de spannende progressieve jackpot die minimale en maximale uitbetalingen garandeert. Als je de voorkeur geeft aan meer winlijnen, kies dan het topspel met maximaal vier rollen, maar liefst tien winlijnen en een stersymbool dat Wild kan zijn! Super Wild Arcade – een bekende klassieker in een vintage outfit! Alle ARCADE-spellen van Stakelogic kun je het beste spelen met de portretmodus.
 • Super Wild Megaways

  dinsdag 28 januari 2020
  super wild megaways
  De Super Wild Megaways is een nieuwe videoslot van Stakelogic. Speel Super Wild Megaways met 117.649 winnende combinaties. Na elke winst worden winnende symbolen verwijderd. Zo kunnen bestaande en nieuwe symbolen naar beneden vallen en lege posities vullen. Het geeft je dus een kans op meer winnende combinaties! Drie of meer verstrooide kroonsymbolen kennen mysteriewinsten toe, en het stersymbool is Wild!