711 casino

Bericht Tags ‘random’:

 • Random Bonus Winner

  dinsdag 21 februari 2023
  Random Bonus Winner gokkast
  De gokkast Random Bonus Winner is een kopie van de Random 4 Runner van Stakelogic. Wij snappen niet dat Eurocoin Interactive zich met de Random Bonus Winner hiermee verlaagd. Zou het een gebrek aan inspiratie zijn of is Eurocoin Interactive wanhopig. Jammer want dit bedrijf is onderdeel van Novomatic en 1 van de grrootste spelers online en offline.
 • Super Random Flashback

  vrijdag 6 mei 2022
  Super Random Flashback gokkast
  De Super Random Flashback gokkast is de overtreffende trap van de horeca uitvoering. Deze Super Random Flashback heeft 6 rollen waarvan 4 er van wild symbolen bevatten. Deze wild symbolen zijn alleen beschikbaar in superbet modus, dus met maximale inzet. Er is ook een mystery prijs wanneer u 3x een 7-symbool op de rollen krijgt. Die prijs kan oplopen tot 2000 coins.
 • Random Wins

  donderdag 31 december 2020
  Random Wins
  De Random Wins fruitmachine is een nieuw Arcade spel van stakelogic met 3 of 4 rollen. De Random Wins heeft ook een mysterieuze Jackpot die kan oplopen tot 5000 Euro. Speel op het BASISSPEL met 5 winlijnen en 3 rollen of schakel over naar TOP SPEL met 10 winlijnen en 4 rollen voor grotere kansen op grotere winsten. Tik op de AUTO PLAY KNOP om te beginnen met spelen. U kunt het aantal spins selecteren dat in de AUTO PLAY-modus wordt geactiveerd door de SPIN-instellingen te wijzigen.
 • Runner Runner Megaways

  woensdag 23 december 2020
  runner runner megaways
  De Runner Runner Megaways fruitmachine van Stakelogic is een zeer geanimeerde videoslotspel dat tot 117.649 uitbetalingsmanieren kan bieden! Dit Runner-spel bevat de volgende functies: 3 of meer SCATTER-SYMBOLEN activeren de HOLD-FUNCTIE, terwijl 4 of meer SCATTER-SYMBOLEN GRATIS SPINS toekennen met een vermenigvuldiger voor hogere kansen op grotere winsten. Dus 3 of meer SCATTER SYMBOLEN in beeld activeren de HOLD FUNCTIE. Maar tijdens de HOLD-FUNCTIE blijven de rollen die SCATTER-SYMBOLEN bevatten statisch terwijl de andere rollen gratis respins krijgen totdat er geen extra SCATTER-SYMBOLEN meer verschijnen. 4 of meer SCATTER-SYMBOLEN in beeld belonen GRATIS SPINS. Er worden 8 GRATIS SPINS toegekend plus 5 extra GRATIS SPINS voor elk extra SCATTER-SYMBOOL in zicht.
 • Runner 6 Runner

  maandag 21 december 2020
  Runner 6 Runner
  Speel de Runner 6 Runner fruitmachine met 8 rollen en super inzet modus. De Runner 6 Runner is een ware sensatie in de gokindustrie. Speel gewoon op het 1 SPEL met vijf 5 winlijnen en 3 rollen of schakel over naar de 6 SPELLEN met 30 winlijnen en 8 rollen voor grotere kansen op grotere winsten. De WILDE SYMBOLEN vervangen alle symbolen. WILDE SYMBOLEN zijn alleen actief wanneer de SUPER STAKE-modus actief is op de rollen B, C, D, E, F, G. Verdubbel dus uw inzet om een speciale SUPER STAKE-modus te activeren voor extra kansen op waanzinnig waardevolle winnende combinaties! Wanneer de SUPER STAKE-modus actief is, worden WILDE SYMBOLEN toegevoegd aan de basisrollen.
 • Random Player

  donderdag 6 augustus 2020
  random player
  Speel het klassieke gokspel Random Player alsof je op een echte fruitautomaat speelt! Met levensechte knoppen kun je de rollen laten draaien en op vijf winlijnen spelen! En mis de ongelooflijke Progressive Mystery Jackpot niet, die kan oplopen tot 5000 euro! Random Player Arcade - een bekende klassieker in een vintage outfit!
 • Runner Runner

  woensdag 15 juli 2020
  runner runner
  De Runner Runner arcade slot is het beste om te spelen op Tablet of Smartphone. Gebruik tijdens het spelen van deze kast de portretmodus voor de beste ervaring. Zin om op een echte fruitautomaat te spelen? Probeer Runner Runner Arcade! Het brengt het bekende klassieke gokspel naar nieuwe hoogten met een look en feel die net als het echte werk is! Druk op de levensechte Hold-knoppen in het basisspel met één winlijn en reik naar de sterren. Of zet in op vijf winlijnen in het topspel voor nog meer kans op grote winsten! En de snelle omzet jackpot garandeert minimale en maximale uitbetalingen!