711 casino

Bericht Tags ‘heist’:

 • Inspector Gadget

  zondag 5 juni 2022
  Inspector Gadget gokkast
  Inspector Gadget is een gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen en gebaseerd op de klassieke tv-serie! Inspector Gadget heeft 5 M.A.D-functies en M.A.D Money waarmee je tot 1000x de totale inzet kunt winnen! Door tijdens de bonus aan het wiel te draaien en op Safe Heist te landen, wordt de Safe Heist-bonus toegekend. Verder heb je ook de Dr Claw's M.A.D Agent Bonus en Every Penny Counts Free Spins. Go Go Gadget Spin: Bij elke draai kan er een telefoontje plaatsvinden op de rollen. Als Gadget de telefoon beantwoordt aan Penny, Brain of Quimby, wordt een van de 5 modifiers toegekend.
 • Wild Heist

  dinsdag 15 september 2020
  wild heist
  The Wild Heist bij Peacock Manor is een videoslot van Thunderkick met 5 rollen en 17 winlijnen. De spelfuncties van Wild Heist zijn mysteriefuncties en een bonusspel met gratis spins, symbolen transformaties en retriggers. In het hoofdspel kan een mysteriefunctie willekeurig worden geactiveerd bij elke draai. De mystery feature kan een Wild Reel spin, een Random Wild spin of een Walking Wild spin met bijbehorende respins zijn. Bij het invoeren van het bonusspel kun je 3 kaarten kiezen om het type gratis spins te bepalen dat wordt gespeeld. De kaarten bevatten extra gratis spins, een extra vermenigvuldiger bij elke overwinning, een Mystery functie of een mid-win symbool dat wordt omgezet in een wild. Het effect van de gekozen kaart blijft gedurende het hele bonusspel actief, met uitzondering van gratis spins die worden opgeteld bij het totaal van de resterende spins.
 • Heist

  dinsdag 18 mei 2010
  Verzamel bij de heist gokkast 3 of meer kluis deuren iconen op de actieve win lijnen om de Heist online Slot Bonus ronde te activeren. Kies de manier waarop Neil de kluis kan kraken: Ontploffing, Boormachine of Bijl. Neil zal dan de kluis breken met de manier die u gekozen heeft en zal zoveel mogelijk geld eruit halen.