bet city

Bericht Tags ‘wolf’:

 • Chicken Chase

  vrijdag 19 augustus 2022
  Chicken Chase gokkast
  De Chicken Chase is een knotgekke gokkast met Gouden Bonus eieren. Speel de Chicken Chase van Pragmatic voor nop met onze Free Demo games. Elke rol wordt indien nodig automatisch vastgezet. Maar je kan rollen ook zelf vasthouden of los gooien. Pas op voor de wolf en red de arme kleine kippen van hun wrede lot. Door 3 of meer Gouden ei symbolen te laten landen, wordt de bonusfunctie ontgrendeld. Dan krijg je een keuze tussen 4 kippen, waarbij een willekeurige prijs wordt onthult. Geef de kippen wat extra kippenvoer en je wordt rijkelijk beloont.
 • Clover Lady

  donderdag 11 maart 2021
  Clover Lady
  De Clover Lady is een geweldig nieuw videoosslot van Wazdan met Buy Bonus -functie. Probeer Clover Lady gratis in online casino met 6 rollen en 4 verschillende jackpots. Diep in het bos zal een wolf je helpen om groot te winnen. Drie of meer bonussymbolen zullen de magische klaver jackpot bonus activeren. Waarin je bonussymbolen verzamelt om de jackpot- en direwolf -symbolen vast te houden om deze te vermenigvuldigen! De bonusronde begint met 3 RE-spins, hun nummer dat opnieuw wordt ingesteld met elk speciaal symbool dat op de rollen landt.
 • Blood Moon Wilds

  maandag 29 juni 2020
  blood moon wilds
  Blood Moon Wilds is een enge videoslot van Yggdrasil. Speel Blood Moon Wilds en zie vreemde dingen gebeuren wanneer de zon ondergaat op New Orleans. Mensen onder het daglicht, deze grimmige helden veranderen in goud-hongerige weerwolven wanneer een volle maan stijgt! Eenmaal getransformeerd worden ze volledig wild en krijgen ze buitengewone bovennatuurlijke vaardigheden die worden bestuurd door maanergie. De maankalender verschijnt op een wijzerplaat boven het spelscherm en draait met elke draai. Wanneer de volle maan in het basisspel landt, worden de dorpsbewoners met een hoog loonsymbool omgezet in weerwolf Wilds. 3 gratis spin -symbolen brengen de maansverduistering, die het spelscherm doordrenkt in bloedrood. Hier worden de beesten niet te stoppen op hun jacht op goud en de bloedmaan vervangt de volle maan op de maan wijzerplaat. Deze keer, wanneer een van de dorpelingen transformeert in een wild wolfspakket, zijn ze hier om te blijven, en verwoesting tijdens de duur van gratis spins die feesten op ongelooflijke overwinningen!
 • Coywolf Cash

  maandag 2 maart 2020
  coywolf cash
  De Coywolf Cash videoslot van PlayNgo heeft 50 winlijnen en dynamische features. De Coywolf verschijnt in twee verschillende vormen in je spel om de Wilds van het spel te vormen. De eerste is de standaard Coywolf, die elk in-game symbool vervangt (met uitzondering van de Scatters) om een winst langs de winlijnen te creëren. De spelsymbolen worden vertegenwoordigd door de bossen, andere natuurlijke roofdieren, de zwarte beer, de veelvraat, de lynx, de havik en de vos. De overige symbolen hebben de vorm van de 10 tot en met kaartwaarden. Coywolf Wilds kunnen ook gestapeld op rol 2 en 4 verschijnen tijdens het basisspel, en tijdens je gratis spins feature Prey Spins. De tweede Wild is de krachtige Alpha Coywolf die in de Wild Reel zal verschijnen. Dus word een toproofdier van de slots met Coywolf Cash!
 • The Wolfs Bane

  vrijdag 25 oktober 2019
  wolfs night
  Speel de Wolfs Bane videoslot van netent waar onder de bloedrode maan de weerwolven aanvallen! The Wolfs Bane heeft 3 rijen en 5 rollen met wild-substituties, gratis spins en een bonus Pickand-Click-functie. Je bevindt je onder een volle maan en besluipt 's nachts een 18e-eeuws dorp. Je bent een grote, gekrabde bedreiging - onderdeel van een goddeloze roedel wolfachtige wezens. Kijk uit een donker bos en kom 's nachts tevoorschijn om te eten. Doe mee aan gratis spins en ontgrendel vier verschillende wilds: Regular Wild, Expanding Wild, X2 Multiplier Wild, Spreading Wild. 3 bonussymbolen roepen de keuze op en Klik functie. Laat de voerwoede beginnen en moge God de zielen van die arme dorpelingen genadig zijn.